Over ons

Over ons

Kin Khao is het moderne Thaise eethuis van Santisuk Pakwan (Toffee) en Dominique Rongé. Kin Khao – Thai Eatery opende de deuren in de lente van 2018, in de Gentse Donkersteeg.

Kin Khao – Thai Eatery is geen traditioneel, formeel restaurant, maar een modern Thais eethuis met een ontspannen sfeer waar je geniet van een heerlijke maaltijd zonder poespas.

Je vindt Kin Khao – Thai Eatery midden in de belangrijkste winkelbuurt van Gent, in het historische hart van de stad.  Ons doel? Gentenaars en toeristen laten kennismaken met een Thais restaurant zoals geen ander. En met streetfood, de Thaise lievelingskost die niet alleen symbool staat voor de échte Thaise cultuur, maar ook nog eens heel betaalbaar is. Ontdek onze heerlijke, moderne Thaise gerechten, bereid met de beste, verse lokale producten, kruiden, specerijen en Aziatische groenten. Wij gebruiken enkel de beste ingrediënten, rechtstreeks uit Thailand. Bovendien maken we al onze currypasta’s, sauzen en relishes helemaal zelf, elke dag opnieuw. Kom het verschil proeven!

Bij Kin Khao ontdek je een heerlijke selectie vers bereide wok- en currygerechten, salades en soepen. Op het menu staan ook Thais geïnspireerde dranken, en je kunt kiezen uit een kleine selectie heerlijke wijnen.

Kin Khao – Thai Eatery werd in 2020 bekroond met de prijs van ‘The Best Thai’ België/Luxemburg door de jury van de gerenommeerde Gault&Millau.