Thailand Travel

Thailand Travel

Aaaah, een Thailand vakantie, redenen genoeg! Alleen al bij de naam denken we aan toeterende tuktuks , gouden tempels en geweldige eten. Eigenlijk zou iedereen minstens één keer in z’n leven naar Thailand moeten. Tenminste, dat vinden wij. En vergeet alle clichés , een Thailand vakantie heeft véél meer te bieden dan je op het eerste oog zou denken.

Als reisbestemming bevat Thailand alle elementen die een vakantie nodig heeft. Het land heeft ontzettend veel te bieden. Denk aan een rijke cultuur, werkelijk waar fantastische keuken, ongerepte natuur en prachtige stranden. Daarom is het zonder twijfel één van de meest populaire vakantiebestemmingen.

De gegevens van onderstaand formulier worden enkel doorgegeven aan onze geselecteerde partners . Deze organisaties nemen dan contact met jou op en helpen je graag èn vrijblijvend met het samenstellen van jouw unieke Thailand vakantie. Van een privéreis op maat of een familiereis tot een zonnige strandvakantie, Thailand heeft het allemaal!

Kin Khao – Thai Eatery / Horeca Consulting BV is geen tour operator maar brengt enkel  geïnteresseerden in contact brengt met de juiste organisaties. Kin Khao – Thai Eatery / Horeca Consulting BV is niet verantwoordelijk voo de reis / organisatie / betaling of klachten en aanbiedingen van derde partijen.