NOWJOBS helpt Gentse Thai Eatery ‘Kin Khao’ groeien

In de Gentse Thai Eatery ‘Kin Khao’ maken klanten kennis met de Thaise cultuur zoals nooit tevoren. Het restaurant behaalde al twee Gault&Millau-vermeldingen en werd in 2020 verkozen tot Beste Thai van België. Naarmate het succes van de zaak steeg, gebeurde hetzelfde met de vraag naar extra werknemers. NOWJOBS hielp zaakvoerder Dominique Rongé al snel aan de nodige helpende handen. Benieuwd hoe ze aan de slag gingen? Lees het in dit artikel.

Groeien 

In december 2021 breidde Kin Khao flink uit, waardoor het eethuis volume en kwaliteit kan blijven garanderen. “We hebben nu een bijkomende zaal voor groepen en een mooie, grote bar waar klanten een aperitief of koffie kunnen drinken”, vertelt Dominique. “Door de uitbreiding en grote drukte zijn we tijdelijk gestopt met takeaway. Voorlopig leggen we onze focus op de ervaring ter plaatse.”

 

 

Vertrouwde samenwerking

Dominique werkt al samen met NOWJOBS sinds de opstart van het restaurant, vier jaar geleden. Via de app heeft hij toegang tot een uitgebreid netwerk van bijverdieners, die hij gemakkelijk en snel kan inschakelen zonder extra papierwerk. Volgens Dominique is de NOWJOBS-app gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, handig om contractvoorstellen door te sturen en ideaal om het overzicht te bewaren.

Snel schakelen, altijd bereikbaar

Bij Kin Khao is de NOWJOBS-app ondertussen een onmisbare tool. Tijdens drukke shifts moet er snel geschakeld worden, en met de NOWJOBS-app kan je tot 30 minuten voor de start van een shift nog een bijverdiener inschakelen. Ook de communicatie met het NOWJOBS-team verloopt vlot, zelfs na de kantooruren.

 

Ben je net als Dominique op zoek naar studenten, flexi’s of reguliere bijverdieners voor je zaak? Dankzij de samenwerking tussen NOWJOBS en Gault & Millau krijg je 50 euro korting op je eerste contract via NOWJOBS. Klinkt goed? Registreer je nu.

 

Bron: https://www.gaultmillau.be/nl/nieuws/nowjobs-helpt-gentse-thai-eatery-kin-khao-groeien

Geef een reactie